Hoveniersbedrijf in Bergen op Zoom

HA Hoveniers in Bergen op Zoom heeft als werkgebied een radius van zo’n 25 km rondom Bergen op Zoom en is werkzaam voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten in ook onder andere de plaatsen Waarde, Yerseke, Reimerswaal, Goes en Middelburg. Na lange tijd voor bedrijven gewerkt te hebben is HA Hoveniers in 2003 opgericht door Hans van Zweden en Andries Goudzwaard.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

Het bedrijf biedt een uitgebreid pakket aan werkzaamheden en bestaat uit een hecht team van vier personen, ieder een kei op het eigen vakgebied, waardoor u verzekerd bent van een optimale kwaliteit bij alles wat wij doen en dat alles tegen een gunstige prijs.

HA Hoveniers Bergen op Zoom kan het volledige ontwerp van uw tuin of groenvoorziening verzorgen, desgewenst door middel van een professionele schets, maar ook een computergestuurd 3-D ontwerp behoort tot de mogelijkheden, waardoor u direct inzicht krijgt in het mogelijke eindresultaat.

Ook de aanleg kunnen wij voor u verzorgen, wij stellen een zorgvuldig beplantingsplan op in samenspraak met u, waarbij wij volledig rekening houden met uw wensen en het beschikbare budget. Om uw droomtuin te realiseren kunnen wij ook alle bijkomende werkzaamheden verzorgen, zoals grondwerk, het leggen van graszoden, de functionele verlichting en eventuele sfeerverlichting, het aanleggen van vijvers met EPDM rubberfolie of prefab en het bouwen van schuttingen en tuinhuizen, veranda’s, vlonders en blokhutten.

Bestrating in Bergen op Zoom

Om uw tuin helemaal compleet te maken leggen wij de bestrating, waarbij u kunt kiezen uit natuursteen, handgebakken klinkers, keramische en marmeren tegels, maar ook de relatief goedkope betontegels, die een zeer grote slijtvastheid en kleurechtheid vertonen.

Onderhouden van uw tuin

Om uw fraai ontworpen en deskundig aangelegde tuin in Bergen op Zoom en omstreken in goede conditie te houden in alle seizoenen verzorgen wij ook het onderhoud. Of het nu incidenteel onderhoud betreft of voordelige onderhoudscontracten, waarbij wij in alle seizoenen ervoor zorgen dat uw tuin er fraai bijligt, alles is mogelijk en bespreekbaar.

De mogelijkheden van een onderhoudscontract

De onderhoudscontracten kunnen wij tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden, waarbij u kunt rekenen op een goede punctualiteit en een grote ervaring en deskundigheid. Graag verzorgt HA Hoveniers voor u de voorjaarsbeurten en najaarsbeurten. Het snoeiwerk nemen wij u graag uit handen, verwijderen het onkruid en maaien desgewenst uw grasmat.

Bij alle werkzaamheden kunt u vertrouwen op onze expertise en flexibiliteit, zo bieden wij onze klanten de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, vele tevreden klanten gingen u reeds voor in de regio rond Bergen op Zoom, wij begroeten u graag als nieuwe klant, zodat wij u alle zorgen uit handen kunnen nemen, neemt u hiervoor contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!