Over ons

HA Hoveniers is opgericht door Hans van Zweden en Andries Goudzwaard. Met veel passie voor tuinen is in 2003 HA Hoveniers opgestart. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Kenmerkend is de kwaliteit en service. Wij staan klaar voor particulier en bedrijf met een team van vakbekwame hoveniers.

HA Hoveniers, gaan voor kwaliteit en service

HA Hoveniers laat kwaliteit prevaleren boven een snelle groei. Ze leveren altijd goed werk af en gebruiken de beste machines voor hun werk. Die insteek werpt zijn vruchten af. Zonder veel reclame te maken, breidt de klantenkring zich gestaag uit.

Allround hovenier

Hoewel HA Hoveniers een allround hoveniersbedrijf heeft, bestaat zijn werkpakket voor een groot deel uit onderhoudsopdrachten. Dat is niet toevallig. Wij beleven er dan ook het meeste plezier aan om een volgroeide tuin in de diverse seizoenen volledig tot zijn recht te laten komen en klanten daarbij van goed advies te voorzien. Een flexibele onderhoudsplanning, gebaseerd op het weer, ervaring en overleg met de klant, is hiervoor een vereiste. Maar we doen meer dan dat. Wij willen met eigen ogen volgen hoe tuinen van onze klanten zich ontwikkelen. Daarom rijden we er vaak even langs.