Hoveniersbedrijf in Goes

HA Hoveniers is werkzaam in Goes en in de regio rondom Goes, u kunt hierbij denken aan Waarde, Yerseke, Reimerswaal en Middelburg, globaal zo’n 25 kilometer rondom Goes. Wij werken voor particuliere klanten, bedrijven, instellingen en gemeenten en bestaan inmiddels ruim 12 jaar.

Ons team van bekwame hoveniers, die voortdurend hun kennis op peil houden kunnen een groot scala aan werkzaamheden verrichten in de regio rond Goes. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit, waarbij wij de prijs aantrekkelijk kunnen houden door een efficiƫnte werkwijze en een strategische inkoop van onze materialen.

Uw tuin complet ontworpen aan de hand van uw wensen

HA Hoveniers in Bergen op Zoom verzorgt het complete ontwerp van uw tuin of groenvoorziening, dit kan zijn door een handmatige schets, maar ook een 3-D ontwerp op de computer kunnen wij voor u verzorgen, waardoor direct visueel wordt hoe het eindresultaat er in theorie komt uit te zien.

Creatieve samenstelling van het groen in uw tuin

Het aanleggen van de beplanting kunnen wij voor u verzorgen, wij zijn zeer creatief in het samenstellen van beplantingsplannen, waardoor de tuin in alle seizoenen kleur vertoont. Dit alles uiteraard in goed overleg met de klant, want smaken kunnen verschillen. Ook alle randwerkzaamheden kan HA Hoveniers verzorgen, u kunt hierbij denken aan het benodigde grondwerk, de aanleg van een grasmat, het plaatsen en aansluiten van functionele verlichting of sfeerverlichting.

Het aanleggen van een waterpartij of vijver op de juiste plaats

Ook ontwerpen wij waterpartijen met behulp van EPDM rubberfolie of desgewenst plaatsen wij prefab vijvers. En om uw tuin helemaal compleet te maken plaatsen wij schuttingen voor de nodige privacy en bouwen tuinhuizen, veranda’s en blokhutten.

Sierbestrating Goes

Ook de (sier)bestrating kunnen wij op professionele wijze voor u verzorgen, wij verwerken alle soorten steen, zoals natuursteen, handgebakken klinkers en keramische tegels en tegels van marmer. Ook de naar verhouding goedkope betontegels voeren wij in het assortiment. Deze betontegels kenmerken zich door een grote slijtbestendigheid en kleurechtheid.

Om u alle zorgen uit handen te nemen inzake uw tuin biedt HA Hoveniers onderhoudscontracten aan tegen een schappelijke prijs, zodat uw tuin in alle seizoenen er netjes en representatief bij ligt, maar uiteraard kunt u ook voor incidenteel onderhoud terecht bij ons. Als u besluit om een onderhoudscontract bij HA Hoveniers af te sluiten zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden op regelmatige basis en op tijd worden uitgevoerd en omvatten onder andere de voorjaarsbeurten, de najaarsbeurten, snoeiwerkzaamheden, het rooien van onkruid en het maaiwerk. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten in Goes en omgeving en bieden u bijvoorbeeld de gelegenheid om als het zo uitkomt de rekening in termijnen te voldoen. Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon of per e-mail, wij zijn u graag van dienst!