Hoveniersbedrijf in Middelburg

HA Hoveniers in Middelburg is werkzaam in ongeveer 25 km rondom Middelburg en verricht werkzaamheden voor bedrijven, instellingen, particulieren en gemeenten als allround hovenier. Het werkgebied omvat onder meer ook de volgende plaatsen: Waarde, Yerseke, Reimerswaal en Goes. Het bedrijf is opgericht in 2003 en omvat inmiddels een bekwaam team van 4 medewerkers, ieder met zijn eigen specialiteiten. Hierdoor kunnen wij een ruim pakket van hovenierswerkzaamheden aanbieden met een hoog kwaliteitsgehalte tegen een aantrekkelijke prijs.

Een compleet ontwerp van uw tuin

HA Hoveniers Middelburg verzorgt complete tuinontwerpen, hetzij door een professionele schets, dan wel met behulp van een 3-D computerontwerp, waardoor het uiteindelijke resultaat direct visueel wordt. Op basis van het ontwerp kunnen wij ook de volledige tuinaanleg verzorgen in Middelburg en omgeving, door het opstellen van een creatief beplantingsplan geven wij uw tuin kleur. Dit alles gaat in goed overleg met de klant, want niet elke smaak is hetzelfde. Wij verzorgen ook alle randwerkzaamheden om uw droomtuin op de kaart te zetten, zo verrichten wij al het grondwerk, verzorgen de aanleg van een eventueel gazon en installeren functionele en/of sfeerverlichting.

Vijveraanleg in Middelburg

Ook kunnen wij uw tuin verfraaien met een waterpartij of vijver, hiervoor kunt u kiezen uit prefab of het gebruik van EPDM rubberfolie. Ook kunnen wij de bouw van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en blokhutten verzorgen en leggen wij vlonders. Met een ruime ervaring zijn wij tevens gespecialiseerd in het leggen van de (sier)bestrating, de keuze uit materialen hiervoor is ruim en veelzijdig, wij kunnen gebruik maken van natuursteen, handgemaakte stenen of om uw tuin een bijzondere uitstraling te geven voeren wij ook keramische tegels en tegels van marmer in het assortiment. Een goed en betaalbaar alternatief zijn betontegels, deze zijn zeer slijtbestendig en kleurecht.

Compleet onderhoud van uw tuin

Iets wat mooi is aangelegd moet ook goed worden onderhouden om de charme te behouden, wij verzorgen graag het onderhoud in alle seizoenen hetzij incidenteel tuinonderhoud of door middel van aantrekkelijke onderhoudscontracten. Hiermee nemen wij u alle onderhoudszorgen uit handen, wij verzorgen de seizoensbeurten, nemen u het snoeiwerk en het verwijderen van onkruid uit handen en maaien desgewenst regelmatig het gazon in de regio Middelburg. Bij een onderhoudscontract kunt u ervan op aan dat deze werkzaamheden op tijd en vakkundig worden uitgevoerd, informeert u naar de mogelijkheden.

In onze bedrijfsvoering stellen wij ons flexibel op, zo bieden wij de mogelijkheid om de facturen in termijnen te betalen, service staat bij ons hoog in het vaandel, de klant is koning bij HA Hoveniers in Middelburg!