Hoveniersbedrijf in Vlissingen

HA Hoveniers in Vlissingen is werkzaam in een gebied van zo’n 25 km rondom Vlissingen en verricht hovenierswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten in ook onder andere de plaatsen Waarde, Yerseke, Reimerswaal, Goes en Middelburg. HA Hoveniers heeft zich in de 12 jaar van haar bestaan gespecialiseerd in een breed scala aan hovenier taken. Inmiddels bestaat het hechte team uit vier medewerkers met hun eigen specialismen, waardoor de werkzaamheden altijd op deskundige en duurzame wijze worden uitgevoerd en er sprake is van korte lijnen, doordat vrijwel alle werkzaamheden in Vlissingen in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor kan ook de prijs op een relatief laag niveau worden gehouden, waar u als consument van profiteert.

Een professioneel tuinontwerp op maat

Een succesvolle tuin begint met een professioneel tuinontwerp, dit kan zijn door middel van een schets, maar ook bieden wij de mogelijkheid om een 3-D tuinontwerp op de computer te verzorgen, waardoor een duidelijk inzicht in het te verwachten eindproduct gegeven wordt. Op grond van dit tuinontwerp kunnen wij de realisatie van de aanleg verzorgen aan de hand van een zorgvuldig samengesteld beplantingsplan, waardoor u in alle seizoenen verzekerd bent van een aantrekkelijke tuin. Dit alles gaat in goed overleg, waarbij wij goed luisteren naar de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

De voorbereiding en de aanleg van uw tuin

Naast de aanleg van de tuin verzorgen wij ook alle bijkomende werkzaamheden indien van toepassing, u kunt hierbij denken aan het uitvoeren van de grondwerkzaamheden, aanleggen van een gazon, installatie van de tuinverlichting, maar ook de aanleg van vijvers of waterpartijen, zowel leverbaar als prefab maar ook handgemaakt met gebruikmaking van EPDM rubberfolie.

Daarnaast kunt u hoveniersbedrijf van Zweden in Vlissingen inschakelen voor de bouw van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en blokhutten. Ook plaatsen wij vlonders. Ook de (sier)bestrating kunnen wij verzorgen, u heeft de keuze uit vele materialen, zo leggen wij natuursteen, die in miljoenen jaren door de natuur is gevormd tot een uniek materiaal, maar ook verwerken wij handgebakken stenen, keramische tegels en marmer. Een goed alternatief zijn de zeer robuuste en slijtvaste betontegels, die in verhouding relatief goedkoop zijn ten opzichte van de overige (sier)bestratingen. Om u te ontzorgen kan HA Hoveniers in Vlissingen u het tuinonderhoud uit handen nemen. Dit kan bestaan uit incidenteel onderhoud, maar ook bieden wij aantrekkelijke onderhoudscontracten, hiermee bent u in alle seizoenen verzekerd van een boeiende tuin.

Onderhoudscontract op maat in Vlissingen

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een tijdig en deskundig onderhoud van uw tuin. De voorjaarsbeurten en najaarsbeurten van de tuin worden zorgvuldig ingepland, wij snoeien bomen en struiken en verwijderen het onkruid, uw tuin ligt er weer uitnodigend bij.

Bij alle door ons verrichte werkzaamheden kunt u vertrouwen op onze ruime ervaring en vakkundigheid, wij hechten zeer aan klanttevredenheid, vele tevreden klanten in de regio Vlissingen gingen u reeds voor. Wilt u door ons ook ontzorgd worden? Neemt u dan contact met ons op per telefoon of per e-mail, u staat als klant bij ons op een voetstuk en alles is bespreekbaar, zo bieden wij u indien gewenst de mogelijkheid om de facturen in termijnen te betalen.